Biseri (smiješne izjave)
Evo jedne Markove izjave:
Na satu engleskog Marku su pala ravnala i kaže profesorica: "Isuse i Marijo!", a Marko će na to: "Nisam ja Marijo; ja sam Marko."
Izvanškolske aktivnosti
Više od pola razreda se pronašlo u raznim izvanškolskim aktivnostima kojima se vole baviti u slobodno vrijeme.
Filmovi u našem razredu
U našem razredu, 8.c, koji je uvjerljivo najbolji razred u cijeloj školi, gleda se mnogo filmova.
Glazba
Glazba je nešto bez čega se ne može živjeti.
Mnogi glazbenici su se obogatili na skladanju glazbe.
U mom razredu se sluša svakakva glazba. Nekad se sluša pod odmorom, a nekad i pod satom.
Naša glazbena nada
Francesca Rinčić ide u naš razred - 8c. Osim što niže uspjehe u našim školskim klupama, ona vrijedno pohađa još jednu školu. Od drugog razreda je počela ići u Glazbenu školu Pavla Markovca.
Top 2 mozga u našem razredu
Valentina Mažić se dogovarala s drugim učenicima iz razreda kako će 'uklizati' Mariju Ravlić. Uspjela je u tom naumu nakon tjedan dana. Dugo je to planirala. I napokon, kada smo imali informatiku, Valentina je odlučila da je pravi dan za to. Marija je stajala uz vrata svlačionice okrenuta leđima. Valentina se zaletjela i 'uklizala' je. Marija je poletjela u zrak kao da ju je netko napucao, haha! Bio je to jedan veliki blooper. Svi su umrli od smijeha!
Maturalac
Dana 18. rujna 2013. godine u 6 sati ispred škole se nalazilo šezdesetoro osmaša među kojima je bio i naš razred. Napokon smo dočekali i taj događaj - maturalac.