Tko su ovi?
Ovo je 8.b razred. Čine ga 23 učenika i razrednik Zaviša Kačić-Alesić. Ovaj razred nije problematičan, on je najbolji. Ponekad nam se ne da učiti, ali zato svi volimo pričati pod satom pa profesore to pomalo živcira. Nismo zajedno od prvoga razreda nego od sedmoga, ali u ove dvije godine smo se toliko sprijateljili da nam se sada teško rastati. Kao razred smo vrlo složni, kako u školi, tako i izvan nje.
Glazba u našem razredu
Svi slušaju glazbu, ali različite vrste. U našem razredu se sluša i domaća i strana. Glazba je sastavni dio naših života i mobitela. Sluša se stalno, putem od kuće do škole, pod odmorima, pod satovima, pa su zato profesori često ljuti. Curama je lakše slušati glazbu pod satom, samo stave slušalice ispod kose i bezbrižno "paze" na satu. Nama dečkima je to malo teže, ali nekima i to uspjeva.
Natjecanja
Zovem se Antonio. Ove godine sam išao na tri natjecanja. Morate znati da to nije uopće lagano i zahtijeva mnogo vježbe, rada i žrtvovanje slobodnog vremena. Prvo je natjecanje iz kemije. U školi sam se plasirao na prvo mjesto i tako prošao na županijsko natjecanje. Tamo sam bio 15. sa dobrih 80% točnih odgovora, što mi ipak nije osiguralo prolazak na državno natjecanje. Nedostajao mi je 1 bod. To me pomalo razočaralo.